Ajánlott oldalak

 • b nenezzel

  b sondheim

  b csipke

Tájékoztató

 • A Kultifilter egy magánszemélyek által útjára indított és gondozott weboldal, mely azzal a célból jött létre 2012-ben, hogy az oldal szerzői ezen a felületen osszák meg véleményüket (jellemzően) valamely kulturális alkotásról, eseményről, jelenségről.

  Az oldal készítői a látogatók személyes adatait nem gyűjtik, nem kezelik, nem továbbítják. Az oldal nem használ sütiket (cookie-kat) és semmilyen módon nem azonosítja a látogatókat.

  A Kultufilter.hu weboldalon olvasható anyagokhoz 2018. március 31. után csak a Kultifilter Facebook-oldalán lehet hozzászólni.

  Az oldalon megjelenő anyagok a szerzői jogi törvény védelme alá esnek, ugyanakkor a weboldal üzemeltetőivel folytatott egyeztetést követően, a Kultifilter.hu oldalra való hivatkozással (továbbá adott esetben a szerző nevének feltüntetésével) szabadon felhasználhatók.

  Az írások átvételével kapcsolatos kéréseket, valamint az egyéb észrevételeket, üzeneteket, kéréseket a Kultifilter készítői az alábbi e-mail címen fogadják:

  email

Sármostetű (A III. Richárd a Maladype Bázison)

sze 2017 001Richárd ezúttal charme-os, jó kiállású. Tanítói célzattal bizonyítja be, hogy egy hajbókoló rendszerben csak ügyesen kell kommunikálni, és borítékolható a győzelem.  #  Sárosi Emőke, 2017-01-15

Balatonföld vár! (A Rév Fülöp a Magyar Színházban)

sze 2014 007Jeney Zoltán trilógiává bővült balatóniai lovagregény-folyamának első részéből a szerző készített színpadi változatot. A végeredmény egy alapos átszabással járó szakszerű beavatkozás nyomait viseli magán.  #  SzJ, 2014-10-15