Ajánlott oldalak

 • b nenezzel

  b sondheim

  b csipke

Tájékoztató

 • A Kultifilter egy magánszemélyek által útjára indított és gondozott weboldal, mely azzal a célból jött létre 2012-ben, hogy az oldal szerzői ezen a felületen osszák meg véleményüket (jellemzően) valamely kulturális alkotásról, eseményről, jelenségről.

  Az oldal készítői a látogatók személyes adatait nem gyűjtik, nem kezelik, nem továbbítják. Az oldal nem használ sütiket (cookie-kat) és semmilyen módon nem azonosítja a látogatókat.

  A Kultufilter.hu weboldalon olvasható anyagokhoz 2018. március 31. után csak a Kultifilter Facebook-oldalán lehet hozzászólni.

  Az oldalon megjelenő anyagok a szerzői jogi törvény védelme alá esnek, ugyanakkor a weboldal üzemeltetőivel folytatott egyeztetést követően, a Kultifilter.hu oldalra való hivatkozással (továbbá adott esetben a szerző nevének feltüntetésével) szabadon felhasználhatók.

  Az írások átvételével kapcsolatos kéréseket, valamint az egyéb észrevételeket, üzeneteket, kéréseket a Kultifilter készítői az alábbi e-mail címen fogadják:

  email

5 könyvről röviden – II

Tony Parsons: Reptér
A Heathrow-ról írt hollywoodi termelési regény.

Totth Benedek: Holtverseny
YA – de ez tényleg nagybetűs!

Tóth Szabolcs: Nem semmi
De, sajnos az.

Rejtő Jenő: Tatjána
…De nem ezért szeretjük.

Hendrik Groen: Lesz ez még így se (A 83 és 1/4 éves Hendrik Groen titkos naplója)
A fülszöveg a 100 éves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt illetve Az ember, akit Ovénak hívnak mellé sorakoztatja ezt a regényt. Valóban, tematikáját tekintve illik is oda, de csak a dobogó harmadik fokára fér fel – és oda is csak azért, mert egyelőre nincs több versenyző.

ik 2018 002a

# SzJ, 2018-06-22

Vissza a tetejére