Ajánlott oldalak

 • b nenezzel

  b sondheim

  b csipke

Tájékoztató

 • A Kultifilter egy magánszemélyek által útjára indított és gondozott weboldal, mely azzal a célból jött létre 2012-ben, hogy az oldal szerzői ezen a felületen osszák meg véleményüket (jellemzően) valamely kulturális alkotásról, eseményről, jelenségről.

  Az oldal készítői a látogatók személyes adatait nem gyűjtik, nem kezelik, nem továbbítják. Az oldal nem használ sütiket (cookie-kat) és semmilyen módon nem azonosítja a látogatókat.

  A Kultufilter.hu weboldalon olvasható anyagokhoz 2018. március 31. után csak a Kultifilter Facebook-oldalán lehet hozzászólni.

  Az oldalon megjelenő anyagok a szerzői jogi törvény védelme alá esnek, ugyanakkor a weboldal üzemeltetőivel folytatott egyeztetést követően, a Kultifilter.hu oldalra való hivatkozással (továbbá adott esetben a szerző nevének feltüntetésével) szabadon felhasználhatók.

  Az írások átvételével kapcsolatos kéréseket, valamint az egyéb észrevételeket, üzeneteket, kéréseket a Kultifilter készítői az alábbi e-mail címen fogadják:

  email

Séfné módra (Bíró Zsófia: A boldog hentes felesége)

ik 2017 002aSéfné, drága, meg kell hagyni, elvarázsoló könyvet rakott le az asztalra, betoppanva Pallasz Athéné-i teljes fegyverzetben.
Még az is élvezettel lapozza, aki számára nem szitokszó a margarin, és lehet bárki bármennyire húshagyó, koplaló, kalóriaszámlálgató, kizárt, hogy ne értékelje azt a lemondással elegyített szenvedélyt, amely süt át az egész textúrán.

Mert a téma csak ürügy, lehetne itt szó bármilyen függőségről, melynek örvén a szeretett ember és a hozzá hasonló eszelősök tiszta szívvel gyúrják tevékenységükbe túlcsorduló érzelmeiket, ekként nemesítve művészetté köznapi munkájukat.
Az ön kincse, csillagja történetesen főz.
Vagyis hát süt-főz, etet-itat, fociszurkol, meg minden, ami ezzel jár.

Maga meg ír róla. Meg mindenről, ami ezzel jár.
Szívvel-lélekkel, röhögtetően, stílusosan, gördülékenyen, Michelin-csillagosan.

Édes-savanyú (-keserű) szöveg.
Meg vagyunk főzve.

BÍRÓ ZSÓFIA: A boldog hentes felesége  #  180 oldal, 2990 Ft  #  Libri Kiadó - 2014 

# SzJ, 2017-08-24

Vissza a tetejére