Ajánlott oldalak

 • b nenezzel

  b sondheim

  b csipke

Tájékoztató

 • A Kultifilter egy magánszemélyek által útjára indított és gondozott weboldal, mely azzal a célból jött létre 2012-ben, hogy az oldal szerzői ezen a felületen osszák meg véleményüket (jellemzően) valamely kulturális alkotásról, eseményről, jelenségről.

  Az oldal készítői a látogatók személyes adatait nem gyűjtik, nem kezelik, nem továbbítják. Az oldal nem használ sütiket (cookie-kat) és semmilyen módon nem azonosítja a látogatókat.

  A Kultufilter.hu weboldalon olvasható anyagokhoz 2018. március 31. után csak a Kultifilter Facebook-oldalán lehet hozzászólni.

  Az oldalon megjelenő anyagok a szerzői jogi törvény védelme alá esnek, ugyanakkor a weboldal üzemeltetőivel folytatott egyeztetést követően, a Kultifilter.hu oldalra való hivatkozással (továbbá adott esetben a szerző nevének feltüntetésével) szabadon felhasználhatók.

  Az írások átvételével kapcsolatos kéréseket, valamint az egyéb észrevételeket, üzeneteket, kéréseket a Kultifilter készítői az alábbi e-mail címen fogadják:

  email

Tavaly Rejtő, idén Radnóti – lejárt a jogvédelem

2015-01-01  #  2015. január 1-jétől bárki engedélykérés és jogdíjfizetés nélkül használhatja fel a 70 éve elhunyt költő műveit. A törvények értelmében a szerzői jogi védelem az alkotó halálát követő január 1. utáni 70. évben szűnik meg, így ez év első napjától valamennyi, 1944-ben elhunyt alkotó műve szabadon felhasználhatóvá vált. Radnóti Miklós szövegei mellett ez a rendelkezés érinti egyebek közt Antoine de Saint-Exupéry könyveit, Szomory Dezső színdarabjait, Edvard Munch vagy Dési Huber István képeit is.

Vissza a tetejére