Ajánlott oldalak

 • b nenezzel

  b sondheim

  b csipke

Tájékoztató

 • A Kultifilter egy magánszemélyek által útjára indított és gondozott weboldal, mely azzal a célból jött létre 2012-ben, hogy az oldal szerzői ezen a felületen osszák meg véleményüket (jellemzően) valamely kulturális alkotásról, eseményről, jelenségről.

  Az oldal készítői a látogatók személyes adatait nem gyűjtik, nem kezelik, nem továbbítják. Az oldal nem használ sütiket (cookie-kat) és semmilyen módon nem azonosítja a látogatókat.

  A Kultufilter.hu weboldalon olvasható anyagokhoz 2018. március 31. után csak a Kultifilter Facebook-oldalán lehet hozzászólni.

  Az oldalon megjelenő anyagok a szerzői jogi törvény védelme alá esnek, ugyanakkor a weboldal üzemeltetőivel folytatott egyeztetést követően, a Kultifilter.hu oldalra való hivatkozással (továbbá adott esetben a szerző nevének feltüntetésével) szabadon felhasználhatók.

  Az írások átvételével kapcsolatos kéréseket, valamint az egyéb észrevételeket, üzeneteket, kéréseket a Kultifilter készítői az alábbi e-mail címen fogadják:

  email

Woody Allen másodszor rendezi a Gianni Schicchit

2015-01-28  #  A Los Angeles-i Opera szeptember 12-én Puccini Gianni Schicchi című művével nyitja 2015/2016-os szezonját. Az előadás címszereplője az intézményt 2003 óta vezető, az utóbbi években bariton szerepeket éneklő Plácido Domingo lesz, a produkciót Woody Allen rendezi. Az Oscar-díjas direktor nem először találkozik a darabbal: 2008-ban már színpadra állította a Gianni Schicchit, szintén a Los Angeles-i Opera szezonnyitó produkciójaként, teljesítményét akkor Puccini-díjjal ismerték el.
Az este második felében Franco Zeffirelli 1996-os Bajazzók-rendezésének felújítását láthatja a közönség, Plácido Domingo ezúttal karmesterként vesz részt az előadásban.
A Los Angeles Times értesülése szerint Woody Allen rendezését – a címszerepben Domingóval – nyáron Madridban is bemutatják.

Kapcsolódó elemek

Vissza a tetejére