Ajánlott oldalak

 • b nenezzel

  b sondheim

  b csipke

Tájékoztató

 • A Kultifilter egy magánszemélyek által útjára indított és gondozott weboldal, mely azzal a célból jött létre 2012-ben, hogy az oldal szerzői ezen a felületen osszák meg véleményüket (jellemzően) valamely kulturális alkotásról, eseményről, jelenségről.

  Az oldal készítői a látogatók személyes adatait nem gyűjtik, nem kezelik, nem továbbítják. Az oldal nem használ sütiket (cookie-kat) és semmilyen módon nem azonosítja a látogatókat.

  A Kultufilter.hu weboldalon olvasható anyagokhoz 2018. március 31. után csak a Kultifilter Facebook-oldalán lehet hozzászólni.

  Az oldalon megjelenő anyagok a szerzői jogi törvény védelme alá esnek, ugyanakkor a weboldal üzemeltetőivel folytatott egyeztetést követően, a Kultifilter.hu oldalra való hivatkozással (továbbá adott esetben a szerző nevének feltüntetésével) szabadon felhasználhatók.

  Az írások átvételével kapcsolatos kéréseket, valamint az egyéb észrevételeket, üzeneteket, kéréseket a Kultifilter készítői az alábbi e-mail címen fogadják:

  email

Irodalom / Jegyzet

Pi-verseket pi-napra!

ij 2015 002A ma esti 9 óra 26 perc 53 másodperc a legtökéletesebb pillanat arra, hogy együtt kiáltsuk: 3,14!  #  Szerk., 2015-03-14

Elmennek Kukutyinba

ij 2015 001Olvasták Salingertől a Rozsban a fogót? Nemsokára megtehetik, ugyanis ezzel a címmel jelenik meg az a regény, amit eddig Zabhegyezőként ismertünk.  #  -krl-, 2015-02-06

Norvégiai csendes jóslatok

ij 2014 001Szerintem Erlend Loe álmában sem gondolta, hogy amit leírt Nigella Lawsonról Vegyesbolti csendes napok című könyvében, az egy napon valóra válik.  #  -krl-, 2014-01-08