Információk

A Kultifilter egy magánszemélyek által útjára indított és gondozott weboldal, mely azzal a célból jött létre 2012-ben, hogy az oldal szerzői ezen a felületen osszák meg véleményüket (jellemzően) valamely kulturális alkotásról, eseményről, jelenségről, valamint közzétegyék az általuk érdekesnek tartott (jellemzően) kulturális híreket.

A Kultufilter.hu weboldalon olvasható anyagokat bárki szabadon véleményezheti, azokhoz – regisztráció után – hozzászólhat, AMENNYIBEN mondataival nem sérti meg a társas érintkezés íratlan szabályait és a hatályos törvényeket. Ha ez mégis megtörténik, az oldal üzemeltetői a bejegyzést törlik, a felhasználót figyelmeztetik, a szabályok ismételt megszegése esetén pedig megvonják hozzászólási jogát. A Kultifilter anyagaihoz fűzött vélemények a hozzászólók álláspontjait tükrözik, így e bejegyzések tartalmáért (valamint az esetleges jogi következményekért) a weboldal üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak.

Az oldalon megjelenő anyagok a szerzői jogi törvény védelme alá esnek, ugyanakkor a weboldal üzemeltetőivel folytatott egyeztetést követően, a Kultifilter.hu oldalra való hivatkozással (továbbá adott esetben a szerző nevének feltüntetésével) szabadon felhasználhatók.

Az írások átvételével kapcsolatos kéréseket, valamint a nem publikusnak szánt észrevételeket, üzeneteket, kéréseket a Kultifilter üzemeltetői az alábbi e-mail címen fogadják:

email

 

*

Kultifilter # 2012