Ajánlott oldalak

 • b nenezzel

  b sondheim

  b csipke

Tájékoztató

 • A Kultifilter egy magánszemélyek által útjára indított és gondozott weboldal, mely azzal a célból jött létre 2012-ben, hogy az oldal szerzői ezen a felületen osszák meg véleményüket (jellemzően) valamely kulturális alkotásról, eseményről, jelenségről.

  Az oldal készítői a látogatók személyes adatait nem gyűjtik, nem kezelik, nem továbbítják. Az oldal nem használ sütiket (cookie-kat) és semmilyen módon nem azonosítja a látogatókat.

  A Kultufilter.hu weboldalon olvasható anyagokhoz 2018. március 31. után csak a Kultifilter Facebook-oldalán lehet hozzászólni.

  Az oldalon megjelenő anyagok a szerzői jogi törvény védelme alá esnek, ugyanakkor a weboldal üzemeltetőivel folytatott egyeztetést követően, a Kultifilter.hu oldalra való hivatkozással (továbbá adott esetben a szerző nevének feltüntetésével) szabadon felhasználhatók.

  Az írások átvételével kapcsolatos kéréseket, valamint az egyéb észrevételeket, üzeneteket, kéréseket a Kultifilter készítői az alábbi e-mail címen fogadják:

  email

Woody 80

fj 2015 001A „semmi cicó”? A Gonoszok Réme titokrekeszes gyűrűje? Az Annie Hall oda-vissza? A Zelig trükkjei? Manhattan fekete-fehérben, Gershwin zenéjével?  #  -krl-, 2015-12-01

Kis ember nagy úton (T. S. Spivet különös utazása)

fjf 2014 001Bár ezúttal a készen kapott történetet követve csavarok nélkül, lineárisan halad a cselekmény, cserébe viszont a helyszíneknek köszönhetően újabb elemekkel frissült Jean-Pierre Jeunet képi világa.  #  SzJ, 2014-09-28

Piedone evangéliuma

fj 2014 001Krisztusi erények egy böhöm nagy pofozógépben, avagy mi köze van egy nápolyi zsarunak a Bibliához? Lássuk!  #  Kerékgyártó György, 2014-06-08